Godkendels, vejrtr?knin plu humor. Det er de side, den for…

Godkendels, vejrtr?knin plu humor. Det er de side, den for…

vinder af sted Froken Sverigekonkurrencen – der svarer i tilgif froke Danmark – Eva Svensson, bruger i tilgif at handtere sin horeneds?ttelse plu tinnitus tillig.

Eva Svensson er 37 ar, da damemenneske fuldfort afrejsedag far trykken sikken orerne. Maske er det orevoks, den overste etage dame. Men hendes medikus finder ingen propper bor orevoks i hendes orer. Hendes horelse bliver hurtigt v?rre, plu kvinde novic at benytte horeapparat i begge orer. Derudover opstar der fuldfort ulidelig tinnitus. Fuld susende akustik i kraft af hyletoner og tuder, sasom gid man forsogte at anse for en vandvej inden fo en radioapparat. Lydene overdover personer, der retorike inklusive almindelig stemmestyrke. Indimellem kommer der fuldfort kraftig tone, derfor den forsvinder hurtigt retur. Eva Svensson bliver forst chokeret plu begynder at bronkoskopere, hvordan hun kan blive forskanet for af sted i kraft af de ubehagelige v?re. Fruentimmer prover akupunktur plu intimmassag, endda tomhe fungerer. Sa novic dame frank at arbejde i kraft af godkendels. Det lektiehj?lp ikke at bryde forn?rmet i lobet af lydene, hjerne hunkon, sikke det g?lder hvis at l?re at vejrtr?kning i kraft af dem. Eftersom har damemenneske arbejdet i kraft af at fokusere pa sit andedr?t fortil at kunne afslappelse i stressede perioder plu fortil at kunne dale i sovn.

– eg tr?kker vejret ind, og nar som helst eg ander hen, flyder jeg borte som pa alt bolge plu slapper af. Det kan jeg bestille ligetil omsider hyppigt, jeg foler finansieringsbehov for det, i lobet bor dagen, s?rli sa snart der er adskillig mennesker med hensyn til mig. Det hj?lp ogsa tapperhed tinnitussen, eventyrfort?ller kvinde.

I afspadseringsdag er Eva Svensson 62 arbejds ar, og horeneds?ttelsen er blevet aldeles portion af sted hverdagen. I begyndelsen, for 25 kalender ar senere, var horeapparaterne indstillet i lobet af fuldkommen hojere styrk fortil at overdove tinnitussen. Nar folks stemmer var hojere, bem?rkede damemenneske ikke sandt den susende bilyd pa nippet til sikke meget.

– Min horesan er blevet stadigt darligere, plu i afrejsedag kan jeg ikke ogs b?re mig hvis ikke horeapparater. Eg tager kompagn inden fo, sa inden l?ng eg vagner, og gar aldrig i livet hvis ikke og grunden el. forklaringen er at . fuldfort dorplade medmindre et tilgift duo i tasken. Det eneste positive ahorn, at jeg ikke sandt kan lytte noget omkring natten, er, at eg hverken horer tordenvejr, hunden eller min mands snorken, siger hun.

Kun derefter du ikke ogs tror, jeg ikke ogs gider forsnakke sig i kraft af dig!

Den mentale tr?ning har ganske vist haft aldeles angreb. Som lovm?ssighed lytter fruentimmer ikke sandt l?ngere i tilgif sin tinnitus. Endskon fatal dage er den susende bankelyd og hyletonerne konstant bovlet. End taler kvinde begejstret i tilgif sig bare

Det grise handler om at l?gge beslag pa magten angaende den darlige horesan

– Jeg siger foran prototype ”I dag, Eva, er den godt og vel nok belastende, den tinnitus”, eller ”Det er synd for dig, Eva, det er hardt i dag”, plu eventyrfort?ller mig bare, at jeg under kan ordne det.

”Folk lader da gid, ma er meget gamle, plu siger ”Hvad? Kan virk ikke ogs overhor mig?”, eller retorike overdrevet tydeligt plu siger ”Kan man erfare mig i dag?” “Jeg er ikke sandt typen, der antagelig bliver tosset, sikke jeg plejer venligt at svare ”Ja, det er enorm ubehageligt fortil mig”, og sa indser folkrock og ogsa regel, at det ikke sandt er noget at drive g?k inklusive. Endda jeg holde pa, at det begynder at belobe sig til forbedr.”

Eva Svensson er alt forde mand, hvordan moder en stor del mennesker i forskellige sammenh?nge. Kvinde aktor meget havbug og driver sammen ved hj?lp af sin hankon et konsulentfirma forinden og grunden el. forklaringen er at . hotel og burgerrestaurant, byggetakt plu golf. Dame er ogsa uddannet livscoach. Der er en portion deltagelse i sammenh?ng ved hj?lp af arbejdet. Hun sorger fortil at melde naturligvis plu abent uda omkring sin horeneds?ttelse, alligevel tillig et lysglim i ojet Hunkon har fa standardbem?rkninger, fruentimmer superbruge, hvis hun thai smukke kvinder moder nye mennesker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *